Anaerobka, ale do hořka!
A máme ji letos dost, protože se loni vyprodala šmahem. Kafe je zpracováno naturálně, suchou metodou, ale zároveň prošlo decentní fermentací (zamýšlenou) a proto se dokáže odlišit od tradičních naturálek z Brazílie (nic proti nim!). Všechny nakupujeme od našeho exkluzivního a menšího dodavatele, který spolupracuje s farmáři napřímo a zajišťuje tak fér podmínky nákupu a velmi přátelského přístupu. Tudíž nás baví nejen kafe samotné, které je v šálku sladké, s jemně vínovým buketem, ale i vědomí, že jsou všichni zúčastnění spokojení. My pak společně s vámi máme přehled o tom, kdo za kávou stojí.
Brazílie Framboesa je pražená
TMAVĚ, skvěle bude vycházet na (domácí) espresso mašině, v moka konvičce či french pressu.
Kafe s jasným , transparentním původem. Skvělá pro každý den.