NEW bonbon dorazil!
anaerobní fermentace kafe už není žádnou velkou novinkou. Je to fajn zpestření, vetštinou má podobný základ, kdy se do šálku dostává výraznější ovocitost a chuť kakaa, likéru či whiskey. Ano... je poměrně těžkým úkolem nás, hrdinů pražírny, rozeznat, kdy je extravagance zapříčiněná fermentací ještě fajn, příjemná, nerušivá a kdy už naopak po druhým třetím napití z šálku začíná lézt na nervy...
Tak a přesně na této hraně, ovšem s elegancí a grácií, kráčí náš nový přírůstek z Hondurasu, který nás baví výraznou a neotřelou chutí. Po zalití na vás vyskočí úplný koktejl exotiky! Občas si lámeme hlavu nad tím, co u jakého kafe napsat a přířadit k němu chutě, tady je to ale jednoduchý, banány v čokoládě, kakao a rum! Velmi výrazná chuť a náš favorit na poli originálních chutí!